spectrum medisch centrum

Centrum voor Positieve Gezondheid

Terug

Wachtruimte:
wachten blauw wachten blauw

"U kunt van ons verwachten: een open houding, betrokken en professionele medewerkers en vernieuwende initatieven. Wij investeren in goede onderlinge relaties en samen willen wij het verschil maken voor u".

Positieve Huisartsenzorg

Spectrum huisartsenpraktijk bestaat uit huisartsen Rob Arts, Sebastiaan Dam, Jac Feij en Carola Penninx. Gebaseerd op de principes van positieve gezondheid zorgen wij samen met alle andere zorgverleners in het centrum voor goede en persoonlijke huisartsenzorg.

De Wijkzorg

Als praktijk zijn wij steeds in ontwikkeling. We denken daarbij niet binnen vaste kaders maar vinden het een uitdaging volledig nieuwe concepten te bedenken en uit te voeren. Een goed voorbeeld daarvan is dat wij met onze praktijk als eerste in Nederland zelf thuiszorg kunnen aanbieden.

Echografie in huisartsenpraktijk

Wij hebben bijzondere spreekuren waarbij u wordt gezien door medewerkers die extra kennis en vaardigheden op een speciaal gebied van de zorg hebben. Wij verrichten zelf echografie, sterilisaties bij mannen en hebben een eigen prikservice. Er zijn speciale spreekuren voor mensen met schouderklachten of kinderen met ADHD. Voor deze gespecialiseerde zorg binnen de huisartsenpraktijk wordt uw eigen risico doorgaans niet aangesproken.

Daarnaast kunt u, indien u dat wenst, altijd terecht bij uw eigen vertrouwde huisarts. Zo kunt u snel en dichtbij het grootste deel van uw zorg ontvangen.

Ruime openingstijden

Wij willen graag goed bereikbaar zijn. De praktijk is op werkdagen het hele jaar van 7.00 tot 18.00 uur geopend, er is een ochtend- en avondspreekuur en doorgaans kunt u dezelfde dag bij ons terecht.

Alleen tijdens de schoolvakanties vervalt het avond- en ochtendspreekuur en is de praktijk dagelijks geopend van 7.30 tot 17.00 uur.

Kwaliteit

Wij leveren dagelijks goede zorg en blijven betrokken bij het lot van onze patienten. Kwaliteit is voor ons, naast het verlenen van goede service, een echt speerpunt. Hierdoor zijn wij Pluspraktijk en geaccrediteerd door het Nederlands Huisartsen Genootschap. Wij werken met een clienten adviesraad waarin wij feedback krijgen over ons eigen functioneren.

Tijdens vakantie, ziekte of nascholing wordt door onze eigen artsen voor u waargenomen. Het is dan niet nodig contact op te nemen met een andere praktijk. Via onze website kunt u gebruik maken van email-consulten, online een afspraak maken, uw dossier inzien en herhaalmedicatie aanvragen.

Hoe bereikt u Spectrum Huisartsenpraktijk?

Contact

tel 0522 - 74 56 78 (maandag tot en met vrijdag, 8.00 - 17.00 uur)


ltelwww.spectrumhuisartsen.nl


ltel info@spectrummedischcentrum.nl


Aanwezig

Maandag 7.30 tot 18.00 uur

Dinsdag tot en met donderdag: 7.00 tot 18.00 uur

Vrijdag van 7.00 tot 17.00 uur

Wachtruimte

wachten blauw

wachten blauw